Service in Scouting
« organigram
CharelWakkeJerre
Drank
Omschrijving van de functie
De functie drank voorziet het volledige gebeuren van dranken van bestelling tot levering met uitzondering van het verdelen aan de deelnemers of bemannen van de togen.
Bestelling
Op basis van de afgelopen edities een bestelling opmaken zowel qua aanbod als aantallen & layout lading vrachtwagen bepalen
Een lijst opstellen van middelen (togen, tap-installaties, frigo’s) die bijkomende nodig zijn voor al de toogopstelling, zowel in de voorbereidende week als tijdens HO.
Contacten met brouwer (en leveranciers)
Opvolgen van de verbruiken tijdens de voorbereidende week en bijbestellen indien nodig
Medewerkersdrank
In overleg met de SiS-keuken een aanbod van bijkomende dranken voorzien voor SiS-paviljoen
In overleg met de Coördinatie HO en de A-SIS-tent een aanbod + werkwijze voorzien voor medewerkersdrank van de ploegen tijdens de voorbereidende week
Drankverdeling
Uitwerken van een drankverdeling naar de verschillende cafés
Uitwerken van een drankverdeling naar de verschillende gouwen
Opstellen van een verdeelplan, mensen, middelen & timing voor zowel de bevoorrading als het ophalen van de verschillende cafés en gouwen, in samenspraak met ploegverantwoordelijke & barak&secretariaat.
Drankbevoorrading voor speciale locaties (podium, resto, vip, ...)
Engagement
Voor het uitvoeren van de functie wordt een engagement verwacht in de voorbereidingen;
Maart: Overleg met de verschillende barploegen
(Maand af te spreken met CoHO): overleg met brouwer of CoHO ivm bestelling
Mei: Overleg met de verschillende barploegen
Augustus: Overlopen van de praktische planning met de Coördinatie HO
Verder in de voorbereidende week kleine opvolging en aanvullingen voorzien.
Tijdens HO de drankcoördinatie regelen
En tenslotte in Oktober: Fysieke evaluatie met kernteam & Coördinatie HO