Service in Scouting

 

« organigramCharelWakkeJerre

Drank


Omschrijving van de functie

De functie drank voorziet het volledige gebeuren van dranken van bestelling tot levering met uitzondering van het verdelen aan de deelnemers of bemannen van de togen.

Bestelling
  • Op basis van de afgelopen edities een bestelling opmaken zowel qua aanbod als aantallen & layout lading vrachtwagen bepalen
  • Een lijst opstellen van middelen (togen, tap-installaties, frigo’s) die bijkomende nodig zijn voor al de toogopstelling, zowel in de voorbereidende week als tijdens HO.
  • Contacten met brouwer (en leveranciers)
  • Opvolgen van de verbruiken tijdens de voorbereidende week en bijbestellen indien nodig

  • Medewerkersdrank
  • In overleg met de SiS-keuken een aanbod van bijkomende dranken voorzien voor SiS-paviljoen
  • In overleg met de Coördinatie HO en de A-SIS-tent een aanbod + werkwijze voorzien voor medewerkersdrank van de ploegen tijdens de voorbereidende week

  • Drankverdeling
  • Uitwerken van een drankverdeling naar de verschillende cafés
  • Uitwerken van een drankverdeling naar de verschillende gouwen
  • Opstellen van een verdeelplan, mensen, middelen & timing voor zowel de bevoorrading als het ophalen van de verschillende cafés en gouwen, in samenspraak met ploegverantwoordelijke & barak&secretariaat.
  • Drankbevoorrading voor speciale locaties (podium, resto, vip, ...)
  • Engagement

    Voor het uitvoeren van de functie wordt een engagement verwacht in de voorbereidingen;
  • Maart: Overleg met de verschillende barploegen
  • (Maand af te spreken met CoHO): overleg met brouwer of CoHO ivm bestelling
  • Mei: Overleg met de verschillende barploegen
  • Augustus: Overlopen van de praktische planning met de Coördinatie HO
  • Verder in de voorbereidende week kleine opvolging en aanvullingen voorzien.
    Tijdens HO de drankcoördinatie regelen
    En tenslotte in Oktober: Fysieke evaluatie met kernteam & Coördinatie HO
     
     
    service in scouting :: over :: sis-intern ::